Home / Actual / Tânăr de 19 ani din Săcele ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe concubina sa, în vârstă de 17 ani

Tânăr de 19 ani din Săcele ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe concubina sa, în vârstă de 17 ani

La data de 28 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr, în vârstă de 19 ani din localitate.

În fapt, la data de 28 iulie 2019, în jurul orei 07.00, tânărul ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o cu acte de violență pe concubina sa, în vârstă de 17 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun situat în mun. Săcele, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză și au dispus păstrarea unei distanțe de 100 metri de către tânăr față de persoana vătămată și familia acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințarea”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.  

Strada Tărlungului a fost modernizată. Acum locuitorii din zona Martin Luther au acces facil la ocolitoarea municipiului

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia