Home / Actual / Strada Tărlungului a fost modernizată. Acum locuitorii din zona Martin Luther au acces facil la ocolitoarea municipiului

Strada Tărlungului a fost modernizată. Acum locuitorii din zona Martin Luther au acces facil la ocolitoarea municipiului

În Municipiul Săcele s-au finalizat lucrările de modernizare pe o veche stradă.

Este vorba de strada Tărlungului (tronson cuprins între Poarta 3 a S.C. Electroprecizia S.A. și centura de ocolire a Municipiului Săcele – DN 1A), în lungime de 564 m.

Modernizarea a urmărit aducerea străzii Tărlungului la parametri optimi privind siguranța și confortul circulației atât pentru traficul auto cât și pentru cel pietonal, precum și îmbunătățirea condițiilor de mediu pentru locuitorii din vecinătatea acestora.

Strada Tarlungului face parte din lista de priorităţi de infrastructură stabilite de Strategia de Dezvotare Durabilă a Municipiului Săcele 2014-2020.

Valoare totală a investiției (inclusiv TVA) este de peste 700.000 lei, lucrarea fiind terminată 2 ani mai târziu (propusă iniţial pentru 2017, cu termen de efectuare de 2 luni).

Modernizarea arterei va permite ca o parte din traficul auto din zona Satulung (strada Martin Luther, Lungă, etc) sa poate ieşi direct in ocolitoarea municipiului Săcele.

Deasemenea strada Tărlungului deserveşte şi Parcul Industrial Electroprecizia, facilitand accesul din punct de vedere logistic.

foto: Facebook

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

Spitalul Municipal Săcele va avea 2 roboți pentru tratarea infecțiilor nosocomiale

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia