Home / Actual / La Săcele apare echipa mobila pentru intervenția de urgența in cazurile de violența domestică
Foto caracter informativ

La Săcele apare echipa mobila pentru intervenția de urgența in cazurile de violența domestică

Fenomenul violenței domestice reprezintă o problemă socială gravă şi de amploare cu care se confruntă toate societățile contemporane şi care afectează persoanele din toate mediile socio-economice şi din toate nivelurile de educație.

Cum nici municipiul Săcele nu face notă discordantă, existând şi aici multe astfel de cazuri, autoritatile locale au înfiinţat o echipă mobilă pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică.

Intervenția de urgență în cazurile de violență domestică se realizează de către echipa mobilă alcătuită din reprezentanți ai Serviciului Asistența Socială şi, totodată, stabileşte responsabilitatea consiliilor locale de a organiza, coordona şi sprijini activitatea echipei mobile din perspectiva alocării tuturor resurselor umane, materiale şi financiare necesare intervenției de urgență, in vederea asigurării eficienței, operativității şi permanenței în ceea ce priveşte intervenția de urgență in cazurile de violență domestică.

Consilierii locali săceleni au aprobat constituirea echipei mobile pentru intervenția de urgență in cazurile de violența domestică in municipiul Săcele la finalul lunii iunie.

Aceasta echipa va fi formata din sef Serviciu Asistenta Sociala – coordonator, angajați ai Direcției de Asistențä Socială Săcele – 3 membri, angajat al Directiei Poliția Locală din cadrul Municipiului Săcele – 1 membru si angajat al Politiei Municipiului Sacele – 1 membru.

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

Pacient despre colectivul Spitalului Municipal Săcele: “Vă mulțumesc! Contează foarte mult să știi cum să te comporți față de un pacient aflat în stare de vulnerabilitate”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia