Home / Actual / Pacient despre colectivul Spitalului Municipal Săcele: “Vă mulțumesc! Contează foarte mult să știi cum să te comporți față de un pacient aflat în stare de vulnerabilitate”

Pacient despre colectivul Spitalului Municipal Săcele: “Vă mulțumesc! Contează foarte mult să știi cum să te comporți față de un pacient aflat în stare de vulnerabilitate”

“Buna ziua! Doresc sa transmit prin intermediul redactiei “Saceleanul.ro” multumiri echipei din camera de garda a spitalului municipal Sacele, multumiri care vin odata cu implinirea celor doi ani de la redeschiderea unitatii medicale.

Felicitari pentru profesionalismul si spiritul uman de care a dat dovada echipa respectiva in momentul in care am avut nevoie de ajutor.

Ajutorul a fost acordat intr-o dimineata din cursul saptamanii trecute cand, din cauza unor probleme de sanatate, am ajuns la urgente. Sunt foarte multumita de interventia celor doua asistente si a doamnei doctor (Zaharia) care erau de garda in acel moment, acestea preluandu-ma de indata si oferindu-mi asistenta cu politete, bun simt si zambetul pe buze.

Mi s-au facut pe loc analizele necesare, apoi am fost consultata si mi s-a administrat o perfuzie care mi-a imbunatatit considerabil starea de sanatate. Am vazut in modul lor de a actiona o grija fata de pacient, un interes si o dorinta de a face bine pe care, din pacate, in cadrul altor spitale de stat (de ex., cel judetean) nu le regasim.

Conteaza foarte mult sa stii cum sa te comporti fata de un pacient aflat in stare de vulnerabilitate, sa ai un caracter uman si atitudinea potrivita in momentul in care iti exerciti si profesia.

Le multumesc inca o data domnisoarelor si doamnei doctor si doresc echipei spitalului municipal Sacele o cariera indelungata si frumoasa, aplecarea spre pacienti sa ii insoteasca in fiecare moment!

Apreciez daca veti publica acest mesaj intr-unul din articolele voastre. Multumesc si va doresc o zi buna! Semneaza Alexandra B.

ATENȚIE! Se umblă cu “țeapa țigănească” și prin Săcele! Detalii în articol.

Ai participat la Sântilia 2019? Cum ți s-a parut evenimentul de anul acesta? Ce a fost bine și ce a fost rău?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia