Home / Actual / Cartierul Camping Apa Rece mai are de aşteptat! După încă un an, în locul extinderii iluminatului public, doar s-au actualizat indicatorii tehnico-economici

Cartierul Camping Apa Rece mai are de aşteptat! După încă un an, în locul extinderii iluminatului public, doar s-au actualizat indicatorii tehnico-economici

Deşi consilierii locali săceleni au aprobat încă din iulie 2018 o investiție de 477.349,00 lei în zona Camping-Apa Rece din Municipiul Săcele, lucrările bat pasul pe loc.

Aici se dorea realizarea instalației de iluminat public, lucrările presupunând introducerea de rețele de alimentare subterane cu cablu tip ACYABY (cablu din aluminiu cu armătură metalică), montarea de stâlpi metalici de 6m înălțime și aparate de iluminat cu tehnologie LED.

Conform proiectului urmau a fi montați 39 de stalpi metalici pentru iluminat cu suporț și tot atâtea corpuri de iluminat cu sursa LED, lungimea rețelei de alimentare fiind de 1900 de metri.

În loc de lucrare, doar o actualizare a indicatorilor tehnico-economici

Un an mai târziu, Primăria Săcele doar a actualizat indicatorii tehnico-economici privind proiectul „Extindere sistem de iluminat public în municipiul Săcele-cartier Camping Apa Rece”, valoarea totală a investiției (inclusiv TVA) urmând să fie acum de 519.080 lei 

Celelalte prevederi ale hotărârii de acum un an pentru aprobarea documentatiei tehnice şi a indicatorilor tehnico-economici privind proiectul au rămas neschimbate.

ATENȚIE! Se umblă cu “țeapa țigănească” și prin Săcele! Detalii în articol.

2 artere din Săcele vor primi denumire. Apar străzile Baiului și Rențea. Unde sunt ele plasate?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia