Home / Actual / O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

O femeie în vârstă de 66 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a dezechilibrat și a căzut, într-un autobuz care circula, ieri, pe str. Timiș – DN 1A, din Săcele.

Fiica acesteia a povestit totul pe o retea de socializare:
“Vreau să va spun prin ce situație am trecut în autobuzul de Săcele. Ieri,in jurul orei 17.30 eram cu mama mea in autobuz (la mijlocul autobuzului cu spatele la sensul de mers)și ne îndreptam spre Steagu. La ieșirea de pe centura spre podul de la Dârste șoferul a accelerat in curba iar mama mea a fost trântită cu capul in elemenții de metal de la mijlocul autobuzului. Clipe de groază, capul spart, o gramada de sânge. Mentionez că era pe scaun și pur și simplu nu a avut timp sa se mai țină de nimic (nici nu avea de ce ). Nu este normal ce se întâmplă, stai liniștit in autobuz și în clipa următoare ești în pericol. Unde este siguranța cetățeanului?”
Ulterior acestui incident a ieșit la iveală că șoferul mijlocului de transport în comun se afla sub influența alcoolului.

„Procedându-se la testarea conducătorului auto,în vârstă de 60 ani, din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,27 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru, reprezentant IJP Brașov.

Femeia rănită în autobuz a ajuns la spital, dar pentru îngrijiri medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă”

ATENȚIE! Se umblă cu “țeapa țigănească” și prin Săcele! Detalii în articol.

Inițiativă locală a PNL încă din 2017, programul “Primul Ghiozdan” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia