Home / Actual / Bravo Nicoleta Paşcanu! Bronz la Mondialele de tineret din SUA pentru echipajul de canotaj 4 vasle feminin

Bravo Nicoleta Paşcanu! Bronz la Mondialele de tineret din SUA pentru echipajul de canotaj 4 vasle feminin

Echipajul de canotaj – 4 vasle feminin format din Nicoleta Pașcanu, Larisa Elena Roșu, Elena Logofătu şi Tabita Maftei a reusit să urce pe treapta a III-a a podiumului după cursa desfăşurată la Sarasota în Florida (SUA), obţinând astfel medalia de bronz! 

Cele patru canotoare ne-au încălzit din nou sufletele și ne-au împlinit speranțele, cucerind a doua medalie mondială a României în 2019, tocmai atunci când delegaţia noastră avea mai mare nevoie de ea. 

O performanţă pentru echipajul feminin care păstrează România în grupul ţărilor cu performanţe şi în acest an alături de super-puteri mondiale precum SUA, Olanda sau Germania.

De menţionat că toate componentele erau deja multiple campioane și medaliate mondiale, europene sau olimpice, de tineret sau/și juniori.

Acum au reuşit să treacă un nou examen de maturitate și ne-au umplut vistieriile inimilor cu metalele prețioase luate din apele sudului american al Floridei.

Bravo fetelor! Felicitări săcelencei noastre, Nicoleta Pascanu! 

Inițiativă locală a PNL încă din 2017, programul “Primul Ghiozdan” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

Veste bună! Şcoala Gimnazială Nr. 4 “Fraţii Popeea” câştigătoare a unui proiect finanţat de Comisia Europeană în valoare de 22.250 de euro

Farmacia Precizia