Home / Actual / Bravo Nicoleta Paşcanu! Bronz la Mondialele de tineret din SUA pentru echipajul de canotaj 4 vasle feminin

Bravo Nicoleta Paşcanu! Bronz la Mondialele de tineret din SUA pentru echipajul de canotaj 4 vasle feminin

Echipajul de canotaj – 4 vasle feminin format din Nicoleta Pașcanu, Larisa Elena Roșu, Elena Logofătu şi Tabita Maftei a reusit să urce pe treapta a III-a a podiumului după cursa desfăşurată la Sarasota în Florida (SUA), obţinând astfel medalia de bronz! 

Cele patru canotoare ne-au încălzit din nou sufletele și ne-au împlinit speranțele, cucerind a doua medalie mondială a României în 2019, tocmai atunci când delegaţia noastră avea mai mare nevoie de ea. 

O performanţă pentru echipajul feminin care păstrează România în grupul ţărilor cu performanţe şi în acest an alături de super-puteri mondiale precum SUA, Olanda sau Germania.

De menţionat că toate componentele erau deja multiple campioane și medaliate mondiale, europene sau olimpice, de tineret sau/și juniori.

Acum au reuşit să treacă un nou examen de maturitate și ne-au umplut vistieriile inimilor cu metalele prețioase luate din apele sudului american al Floridei.

Bravo fetelor! Felicitări săcelencei noastre, Nicoleta Pascanu! 

Inițiativă locală a PNL încă din 2017, programul “Primul Ghiozdan” continuă şi în anul şcolar 2019-2020

Veste bună! Şcoala Gimnazială Nr. 4 “Fraţii Popeea” câştigătoare a unui proiect finanţat de Comisia Europeană în valoare de 22.250 de euro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia