Home / Actual / Tâlhărie în weekend la Săcele! Un individ de 39 de ani i-a sustras unui tânăr ţigările şi telefonul mobil

Tâlhărie în weekend la Săcele! Un individ de 39 de ani i-a sustras unui tânăr ţigările şi telefonul mobil

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat preventiv, după ce sâmbătă, a tâlhărit un tânăr de 24 de ani, pe o stradă din municipiul Săcele.

În fapt, la data de 27 iulie a.c., în jurul orelor 19.00, unui bărbat, în vârstă de 24 ani, în timp ce se afla pe raza mun. Săcele, i-au fost sustrase, prin întrebuințarea de acte de violență, un telefon mobil și un pachet de țigări. În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui bărbat, în vârsta de 39 ani”, a explicat, pentru mytex.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Suspectul în caz a fost reținut pentru 24 de ore, apoi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

conform newsbv.ro

Tânăr de 19 ani din Săcele ar fi agresat-o fizic și ar fi amenințat-o pe concubina sa, în vârstă de 17 ani

O femeie de 66 de ani a ajuns la spital dupa ce fost trântită cu capul în elemenții de metal de la mijlocul unui autobuz de Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia