Home / Actual / Probleme și dosare penale după ample controale ale Poliției Săcele

Probleme și dosare penale după ample controale ale Poliției Săcele

La data de 15 decembrie, în intervalele orare 6.00 – 9.00, respectiv 16.00 – 20.00, poliţişti din cadrul Poliţiei Săcele au desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune care a vizat respectarea legislaţiei în domeniul silvic, rutier şi ordine publică.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 80 de persoane, verificate şi controlate 76 autoturisme şi au fost efectuate un număr de 58 testări cu aparatul etilotest.

Au fost constatate două infracţiuni la regimul rutier, potrivit bilanţului prezentat luni de IPJ.

Mai exact, un bărbat în vârstă de 44 ani a fost oprit în trafic, pentru control, în timp ce conducea un autoturism care avea montate plăcuţe cu număr de înmatriculare provizoriu.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată.

Polițiștii au depistat în trafic și un bărbat în vârstă de 62 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (alcoolemie de 0,72 mg/l).

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

La Dâmbu Morii este vizibilă limita dintre competența și incompetența administrativă

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia