Home / Actual / La Dâmbu Morii este vizibilă limita dintre competența și incompetența administrativă

La Dâmbu Morii este vizibilă limita dintre competența și incompetența administrativă

Modernizările infrastructurii ce au fost realizate în această perioadă în zona Dâmbu Morii delimitează și fizic limita dintre competența și incompetența administrativă.

Competența: Străzile din Dâmbu Morii ce aparțin administrativ de Orașul Predeal au beneficiat de modernizări radicale: asfaltare, borduri și trotuare moderne.

Incompetența: Cele ce aparțin de Municipiul Săcele au rămas așa cum le știți: pietriș, noroi, fără trotuare, fără nicio urmă de intervenție. Ca alte zeci din municipiul nostru!

Predealul si-a făcut treaba!

La începutul anului 2018 s-a semnat contractul de finanțare în valoare de 6 milioane de euro pentru o modernizare care cuprindea 55 de străzi ale Predealului.

Astfel, au fost cuprinse în proiect și străzile din Timișul de Sus, Timișul de Jos sau Dâmbu Morii.

Lucrările au ajuns în Dâmbu Morii, unde au fost modernizate arterele Piatra Mare, Apa Rece, Fagului, Agriselor, Izvorului si Bradului.

O modernizare de care se vor putea bucura și mulți săceleni din zonă, ce sunt consolați că măcar până ajung pe străzile lor, vor beneficia de asfalt!

In loc sa faca treaba, Virgil Popa vrea sa “sterpeleasca” zona Dambu Morii

Incapabilă să asfalteze și să modernizeze drumurile din Săcele, administrației municipiului i-a venit ideea unei expansiuni: să preia (cu forța) zona Dâmbu Morii de la Predeal și apoi să o modernizeze rapid.

Ghinion pentru edilul pesedist! Deja Predealul și-a făcut treaba, el nu!

Virgil Popa a anunțat că s-au început discuțiile cu Primăria Predeal pentru a clarifica situația administrativă a întregii enclave Dâmbu Morii.

Dar cu cine a negociat Virgil Popa, nimeni nu poate știi, asta deoarece Predealul este în acest moment un “sat fără câini”.

Oraşul Predeal este a doua localitate din judeţul nostru care ar putea să rămână fără Consiliu Local, după ce prefectul Braşovului, Marian Rasaliu a anunţat că va fi declanşată procedura de dizolvare a acestuia.

Vă lăsăm cu fotografiile modernizării din Dâmbu Morii, zona Predeal:

Administrația PSD de la Săcele ambalează frumos minciuni și promisiuni deșarte

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia