Home / Actual / Administrația PSD de la Săcele ambalează frumos minciuni și promisiuni deșarte

Administrația PSD de la Săcele ambalează frumos minciuni și promisiuni deșarte

În august 2018, primarul V. Popa anunța cu surle și trâmbițe cp “a început deja demersurile de realizare a studiului de fezabilitate pentru a transforma spațiul ( n.r. fosta centrala din Stefan Cel Mare) într-unul dedicat copiilor și familiei”

Mai mult decât atât acesta afirma că se “caută soluții tehnice pentru a mări capacitatea spațiului, astfel încât acesta să fie cât mai generos cu putință”

Ba chiar PSD-istii au dat impresia unei administrații in dialog cu cetățenii si a lansat o pseudo-consultare cu privire la destinația spațiului.

Bineînțeles că totul nu a fost decat un FAKE administrativ menit să le ofere săcelenilor senzația că această administrație lucrează pentru ei și chiar are idei.

1 an si 4 luni mai tarziu NU există niciun progres în această inițiativă. Nu tu studiu de fezabilitate, nu tu proiect, nu tu buget, nu tu concept. NIMIC!

Clădirea fostei centrale termice din Ștefan Cel Mare arată la fel de trist ca acum 1 an si jumătate, aflându-se într-o avansată stare de degradare. (foto jos)

Unde este lemnul de foc al oamenilor? PSD-iștii sunt prinsi în ofside de documentele oficiale

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia