Home / Actual / Unde este lemnul de foc al oamenilor? PSD-iștii sunt prinsi în ofside de documentele oficiale

Unde este lemnul de foc al oamenilor? PSD-iștii sunt prinsi în ofside de documentele oficiale

Deranjați de faptul că am prezentat opiniei publice situația tragică în care a ajuns livrarea de lemn de foc pentru populație în acest an, pesediștii s-au lansat în declarații jignitoare, dar și mincinoase.

În încercarea de a se juca cu mintea săcelenilor, dar mai ales cu adevărul, aceștia amestecă voit lemnul de foc livrat populației cu cel pentru unitățile de cult, pentru vetarani de război, pentru persoane nevoiașe sau pentru personalul forestier.

Dar pentru că cenzura și dictatura pesedistă din Primărie nu se manifestă (deocamdată) și în alte entități din administrația săceleană, pesediștii sunt prinși cu minciuna chiar de un document aflat pe site-ul RPLP Săcele și care prezintă situația la zi a livrărilor de lemn pentru populație.

Acest document confirmă informația prezentată pe Saceleanul.ro. În privința livrărilor de lemn de foc pentru populație în anul 2019 până pe 9 decembrie s-a ajuns de abia la cererile depuse în 4-7 ianuarie a acestui an.

Iată tabelul mai jos și link-ul unde îl puteți accesa și voi AICI!

Conform tabelului OFICIAL, pentru populație s-au livrat puțin peste 5500 metri steri de lemn, nicidecum 8000 cum afirmă pesediștii agresivi.

O altă minciună spusă de PSD este că în cei 8000 de metri steri livrați în anul 2019 s-au livrat și restanțele din anul 2018, deși același tabel de mai sus are cuprinse în cei 5566 metri steri și cateva sute de metri steri livrați pentru cererile din 2018 și chiar 2017.

Dacă cifra prezentată de pesediști este reală, 8000, ce s-a întâmplat oare cu diferența uriașă de lemn de foc pentru populatie, pentru strict de aceasta categorie de lemn discutăm? La cine a ajuns?

Deși există un regulament care prevede criterii de prioritate, de ce Virgil Popa a decis să nu respecte hotărârea de consiliu local?

De ce de lista de prioritate se ocupa Primăria Săcele și nu Regia Publica Locală a Pădurilor Săcele?

Oare de ce cred acești indivizi ce ne conduc vremelnic că săcelenii sunt orbi și proști?

Criză de lemn! A venit iarna și mulți săceleni nu au primit lemnul de foc solicitat la Primărie

 

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia