Home / Actual / De la Virgil, pentru Liviu … Fără număr! Deși scandent, contractul de salubritate a primit o EXTENSIE de încă 2,5 ani!

De la Virgil, pentru Liviu … Fără număr! Deși scandent, contractul de salubritate a primit o EXTENSIE de încă 2,5 ani!

2 ani și jumătate a fost prelungit contractul de Delegare a Gestiunii Serviciului Public de Salubrizare din Municipiul Săcele, un contract început în 8 decembrie 2014 și ce urma să expire în decembrie 2019.

Administrația de la Săcele pare mulțumită cu modalitatea în care se desfășoară activitatea de salubrizare pe raza municipiului, “premiind” prestatorul cu încă 2,5 ani de contract, deși săcelenii și-au manifestat în nenumarate rânduri obiecțiile față de cum se prestează acest serviciu.

Cei 2,5 ani nu au fost aleși la întâmplare. Ei sunt termenul legal maxim cu care se putea prelungi acest contract.

O nouă licitație, una organizată la timp, ar fi adus la masă și alți competitori de pe piața, lucru “evitat” deocamdată prin această prelungire automată.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea prelungirii valabilității Contractului de Delegare a Gestiunii Serviciului Public de Salubrizare din Municipiul Săcele prin Concesiune nr. 92/08.12.2014 a fost propus chiar de primarul Virgil Popa.

Într-un sondaj online de pe pagina Săceleanul.ro, peste 450 de persoane au răspuns la întrebarea: “Cum apreciați serviciile de salubritate la nivelul Municipiului Săcele? 

83% din votanți, 373 persoane au răspuns negativ, alegând varianta “Lasă de dorit”.

De cealaltă parte, 17%, adică 77 persoane au votat varianta “Sunt mulţumit”.

Dar dacă primarul este mulțumit, ce mai contează ce spune comunitatea?

(VIDEO) Reciclare la grămadă? Ce bataie de joc la Săcele!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia