Home / Actual / Pârât pe nedrept, un consilier local săcelean și-a găsit dreptatea în Justiție

Pârât pe nedrept, un consilier local săcelean și-a găsit dreptatea în Justiție

Unul dintre principalii opozanți ai regimului PSD condus de Virgil Popa a obținut în instanță o victorie ce întoarce un verdict de incompatibilitate dat împotriva sa de ANI (Agenția Națională de Integritate).

Este vorba de Cristian Popa, consilierul local liberal fiind reclamat de colaboratori apropiați ai PSD.

În urma acestei reclamații, în iulie 2019, inspectorii de integritate au dat publicității un comunicat de presă în care, în urma unei investigații specifice, constatau starea de „conflict de interese de natură administrativă” în care s-ar afla Marius-Cristian Popa.

A învins în instanță!

Nemulțumit de decizia inspectorilor Agenției Naționale de Integritate, consilierul local din Săcele și-a căutat dreptatea în instanță.

A atacat decizia inspectorilor de integritate la instanța competentă, Curtea de Apel Brașov, iar pe 12 decembrie 2019 judecătorii au dat verdictul: Cristian Popa NU se afla in incompatibilitate

Acesta a declarat pentru BrasovTV.com: „Cu toate eforturile primarului PSD din Săcele, astfel încât să scape de mine din Consiliul Local al municipiului Săcele, justiţia a făcut dreptate. Raportul Agenţiei Naţionale de Integritate, prin care am fost declarat în „conflict de interese de natură administrativă”, a fost anulat prin hotărârea nr. 124, din 12.12.2019, a Curţii de Apel Braşov”  (Cristian Popa, consilier local PNL)

Cristian Popa nu cedează lupta!

Agenţia Naţională de Integritate trebuie să retragă de pe site-ul propriu comunicatul de presă din data de 22.07.2019 în ceea ce îl priveşte pe reclamantul Popa Marius Cristian şi să publice dispozitivul hotărârii judecătoreşti de anulare a raportului de evaluare după rămânerea definitivă a hotărârii.

Deasemenea, ANI va plăti cheltuielile de judecată către reclamant în sumă de 5.005 lei.

Cristian Popa a declarat ca nu se va lasa intimidat de astfel de abuzuri si le garantează săcelenilor că va face în continuare tot ce îmi stă în putere, legal, pentru a stopa acţiunile abuzive pe care primarul PSD din Săcele le face prin cheltuirea nejudicioasă a banului public şi prin neimplicarea în rezolvarea problemelor comunităţii.

Administrația PSD de la Săcele ambalează frumos minciuni și promisiuni deșarte

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia