Home / Actual / Succesul Electroprecizia ajunge în presa germană

Succesul Electroprecizia ajunge în presa germană

Die Welt (Lumea), un ziar german ce apare zilnic având un caracter supraregional în Berlin, Hamburg, Bremen și în zona Bavaria, a acordat spațiu generos unui interviu realizat cu Adrian Secelean, CEO Electroprecizia SA.

Acesta a punctat câteva dintre cele mai importante realizări ale grupului Electroprecizia, dar a vorbit și despre planurile de viitor și despre oportunitățile de pe piețele interne și internaționale.

Adrian Secelean consideră că Electroprecizia Electrical Motors este compania cu cea mai mare vizibilitate din grup, aceasta oferind clienților interni și internaționali motoare de înaltă calitate pentru pompe, automatizare, instalații de climatizare, pachete hidraulice și alte aplicații industriale.

De-a lungul anilor, Electroprecizia Electrical Motors a atins o capacitate totală anuală de peste 300.000 de unități de motoare electrice, din care 85% sunt soluții personalizate.

În anii următori, compania săceleană intenționează să ajungă la o capacitate anuală de peste 400.000 de unități.

Recent s-au alocat investiții considerabile și parcului industrial din Săcele, care a fost dezvoltat pentru a oferi clienților aflați în căutarea spațiilor industriale și logistice posibilitatea de a beneficia de poziționarea strategică, dar și facilități modernizate.

Chiriașii parcului beneficiază în prezent de peste 100.000 de metri pătrați de hale industriale și logistice, cu acces direct din DN1A.

Compania este orientată continuu pe dezvoltare, iar acțiunile de eficientizare și optimizare a portofoliului de business, parte din strategia de afaceri, vor continua și în anul 2020.

Puteți citi întreg interviul pe Romania.globalfdireports.com

Săcelenii pot examina carnea de porc la Cabinetul Veterinar Betovet din Cernatu

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia