Home / Actual / Teatru la Sacele – Episodul 2

Teatru la Sacele – Episodul 2

logo TAMSuccesul primei seri de teatru pe care am organizat-o la Săcele ne-a încurajat să continuăm acest proiect al nostru prin care vrem să susţinem periodic evenimente culturale. Astfel, la o lună după ce în sala de la liceul ”Victor Jinga” s-a jucat piesa “Crize, a se citi Love” de către trupa bucureşteană ArtKoma, am reuşit să îi convingem pe reprezentanţii Teatrului Andrei Mureşanu din Sfântu Gheorghe să urce pe scena de la Săcele. Actorii Sebastian Marina, Ion Fiscuteanu Jr. şi Daniel Rizea, îndrumaţi de regizorul Lucian Ţion, ne vor încânta cu o comedie savuroasă – “Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt!”.

Spectacolul oferă parcurgerea tuturor operelor lui William Shakespeare în mai puţin de două ore!

afis_shakeScrisă şi jucată iniţial de trei americani: Adam Long, Daniel Singer şi Jess Borgeson, piesa “Operele complete ale lui William Shakespeare, pe scurt!” se joacă în prezent cu săli pline peste tot în Statele Unite şi Europa fiind considerată un succes internaţional.

Este o comedie cu tente parodice, montată ca un brief a celor peste 70 de texte ale lui W. Shakespeare, care ne oferă o imagine a celebrului autor din alt unghi față de cel cu care ne-am obişnuit până acum.

Stilul pe care se pliază spectacolul este unul liber şi dezinvolt, cu momente de improvizație adaptând piesele scrise în urmă cu 400 de ani la cerinţele publicului actual.

Spectacolul va avea loc vineri 25 aprilie la ora 19:00 în sala de spectacole a liceului Victor Jinga, preţul unei invitaţii fiind 12 lei.

Vă aşteptăm !

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply