Home / Administratie / Apa mai buna în Sacele

Apa mai buna în Sacele

apa_robinet_sculptura_sticla_metalLucrările pentru reabilitarea şi extinderea sistemelor de apă şi canalizare vor demara în această perioada şi în municipiul Săcele.

Zonele vizate sunt George Moroianu, între strada Zizinului şi Nicolae Colgeag, strada Nicolae Iorga şi Bunloc.

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect mai amplu al Companiei Apa. „Reabilitarea şi extinderea sistemelor de apă şi canalizare în judeţul Braşov” este un proiect de mare complexitate şi întindere, co-finanţat din Fondul de Coeziune, prin Programul Operaţional Sectorial Mediu (POS Mediu), implementat de către Compania Apa Braşov S.A., în valoare de 565,64 milioane de lei, fără T.V.A. ce are în componenţă 13 contracte, dintre care 11 sunt de lucrări şi două de servicii.

Unul dintre contractele de lucrări din cadrul proiectul este „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de distribuţie şi a sistemului de canalizare în Braşov, Săcele, Feldioara, Sânpetru şi Hărman”, în valoare de 75,8 milioane de lei

Conform www.newsbv.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

4 comments

  1. prin asa zisele lucrari de modernizari ati distrus soseaua din baciu .cine plateste pivoti si arcuri rupte?

  2. Am mai spus-o si o mai spunem pana se lamureste toata lumea: saceleanul.ro nu are nicio legatura cu Primaria Sacele. Saceleanul.ro este un proiect independent care s-a nascut din nevoia existentei unei surse de informare la nivelul orasului. Incercam sa va aducem la cunostinta stiri cat mai variate, informatii cat mai valoroase din toate domeniile, pentru a fi la curent cu tot ce se intampla in orasul nostru. Va multumim ca ne cititi!

Leave a Reply