Home / Actual / Rezultate nu prea bune pentru săcelenii din lotul României la Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori

Rezultate nu prea bune pentru săcelenii din lotul României la Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori

Campionatele Mondiale de schi nordic pentru juniori de la Kandersteg s-au încheiat sâmbătă şi duminică cu probele pe echipe.

România a avut reprezentanţi atât în proba masculină, cât şi în cea mixtă, însă rezultatele nu au fost prea bune pentru echipele noastre, conform romania-olimpica.ro

În proba masculină, disputata sâmbătă, formaţia României a fost alcătuită din Hunor Farkas, Mihnea Spulber, Sorin Mitrofan şi Daniel Cacina.

Deşi Sorin Mitrofan a avut o evoluţie destul de bună, de 86.5 metri, ceilalţi coechipieri n-au reuşit să se ridice la nivelul lui.

„Tricolorii” s-au poziţionat astfel pe locul 13 în clasamentul general, având un total de 323.8 puncte.

Nici în concursul mixt echipa noastră n-a prea rupt gura târgului. Aceasta a fost formată din Carina Militaru, Hunor Farkas, Diana Trâmbiţaş şi Sorin Mitrofan (toţi din Săcele)

În această competiţie, România a reuşit să depăşească două echipe, pe Italia şi pe Kazahstan.

Totalul reprezentanţilor noştri a fost de 269.4 puncte, Sorin Mitrofan fiind din nou performerul echipei, cu o săritură ce a măsurat 88 de metri.

Le urăm succes mai departe săritorilor săceleni şi suntem siguri că uşor-uşor vor veni şi performante mai bune!

La sărituri cu schiurile atenţia noastră se va îndrepta acum spre Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, acolo unde o vom urmări pe Daniela Haralambie în proba individuală feminină. 

sursa text: romania-olimpica.ro

Veste excelentă de la sportivul săcelean Radu Costache! Este proaspăt campion naţional la tineret şi medaliat cu bronz la seniori

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply