Home / Actual / Veste excelentă de la sportivul săcelean Radu Costache! Este proaspăt campion naţional la tineret şi medaliat cu bronz la seniori

Veste excelentă de la sportivul săcelean Radu Costache! Este proaspăt campion naţional la tineret şi medaliat cu bronz la seniori

La Campionatului Naţional de seniori şi tineret de la Bucureşti, atletul săcelean Radu Costache (sportiv dublu-legitimat la CS Farul Constanţa/CS Dinamo Bucureşti, antrenor Alin Larion) a reuşit să cucerească prima sa medalie naţională la seniori – un bronz!

Radu a reuşit frumoasă performanţă în proba de 60 m garduri.

Dar sportivul nostru nu s-a oprită aici, el devenind totodată campion naţional la tineret, în aceeaşi probă de 60 metri garduri, stabilindu-şi şi un record personal (8,09), vechiul său record personal fiind de 8,23.

Acest timp este cu o sutime mai bun decât baremul necesar pentru a intra în Lotul Olimpic de Tineret, Radu Costache având toate perspectivele sportive de a ajunge la Olimpiadă! Depinde numai de el! 

Radu Costache nu face altceva decât să confirme formă bună în care se afla, el fiind şi vicecampion național la Campionatele universitare.

După aceea competiei Radu spunea că are ca obiectiv în perioada următoare să obţină aurul la tineret, podium la seniori şi un record personal.

Le-a îndeplinit pe toate! Felicitări! 

Înghesuială prin Săcele! Un zvon le face pe multe mame să facă rând la Poștă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply