Home / Actual / Clusterul ETREC a finalizat etapa a II-a a Proiectului CONTOR SMART.

Clusterul ETREC a finalizat etapa a II-a a Proiectului CONTOR SMART.

Veste bună din partea clusterului ETREC.

S-a finalizat etapa a II-a a Proiectului CONTOR SMART, iar în urma acesteia Electroprecizia Electrical Equipment SRL – beneficiara  proiectului –  a obtinut de la  Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii  (UEFISCDI) 276.903 lei.

Proiectul CONTOR SMART se va finaliza in 30.09.2018 iar din octombrie se vor produce primele contoare SMART.

Pe data de 10 ianuarie 2018 Clusterul ETREC a depus la UEFISCDI  un nou proiect: “Realizarea unei strategii de implementare a unui sistem pentru monitorizarea si controlul  consumurilor energetice (SCADA-INTEL)”.

Acesta este o continuare a proiectului CONTOR SMART si a fost lansat pentru clusterele etichetate cu Bronz si Argint din Romania.

Clusterul ETREC este singurul din judetul Brasov care este etichetat cu Bronz (in Romania exista 99 de Clustere din care: 1 Cluster cu Eticheta de Aur, 10 Clustere cu Eticheta de Argint si 27 Clustere cu  Eticheta de Bronz).

Dacă va fi declarat câștigator, proiectul se va derula in perioada 01.05.2018 – 30.04.2020.

Înghesuială prin Săcele! Un zvon le face pe multe mame să facă rând la Poștă.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply