Home / Actual / Regia Pădurilor preia în administrare clădirile RAGCPS Săcele … pentru reparaţii

Regia Pădurilor preia în administrare clădirile RAGCPS Săcele … pentru reparaţii

 constructorConsiliul Local Săcele a hotărât să dea în administrarea Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele clădirile şi terenul (4.497 mp) de la adresa George Moroianu Nr. 111 în vederea reparării şi modernizării.

Este vorba de construcţiile unde îşi are sediul chiar regia de prestări servicii şi transport din localitate (RAGCPS Săcele), aceasta dare în administrare fiind făcută la cererea Regiei Pădurilor.

Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele R.A, în calitate de titular al dreptului de administrare va face în regim de urgenţă demersurile în vederea intabulării spaţiilor de la adresa de mai sus şi va demară o serie de lucrări de reparaţii şi modernizări.

Deasemenea Regia Publică Locală a Pădurilor Săcele R.A vă atribui în folosinţă gratuită, către R.A.G.C.P.S. Săcele R.A., spaţiile din cadrul imobilului pe care aceasta din urmă le utilizează, prin încheierea unui contract de comodat în acest sens.

Citeşte şi despre creşterea preţului la apă în Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia