Home / Actual / PROFI face angajari la Sacele

PROFI face angajari la Sacele

Lanţul de magazine Profi face angajări şi la Săcele pentru postul de casier. Candidatul ideal pentru acest post are experienţă în comerţ, este amabil şi dinamic, are spirit comercial, este rezistent la efort fizic şi are disponibilitate pentru lucrul în două schimburi.
Profi şi-a bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri de magazine, urmând să se bată cu Mega Image pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare din ultimii patru ani de belgienii de la Mega Image.

„Strategia noastră este să deschidem în 2015 cel puţin tot atât de multe magazine ca în 2014 – adică peste 70 -, dar ţintim de fapt 100 de unităţi noi. Pentru 50 dintre ele avem deja spaţiile. În ce priveşte modalitatea de expansiune, suntem deschişi tuturor oportunităţilor (expansiune directă sau prin achiziţii, n.red.)“, spun şi reprezentanţii Profi.

În doi ani compania vrea să ajungă la 500 de unităţi faţă de 275 în prezent.

sursa: www.bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply