Home / Actual / CS Rugby Sacele si-a reluat activitatea

CS Rugby Sacele si-a reluat activitatea

CS Rugby Săcele şi-a reluat activitatea în 2015 începând de luni (19 ianuarie) cu antrenamentele grupei de Under 10 în sala de sport din cartierul Ştefan cel Mare şi marţi cu grupele Under 12 şi Under 14 în sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu”.

După un an 2014 de excepţie, conducerea clubului doreşte să menţină activitatea CS Rugby Săcele la acelaşi nivel înalt şi să dezvolte cât mai mult pe plan local sportul cu balonul oval.

Deasemenea vom dori ca şi în acest an să participăm la cât mai multe competiţii: Campionatul AMRB, Circuitul Naţional de minirugby, să organizăm ediţia a doua a Cupei Oraşului Săcele, dar şi organizarea unor competiţii în judeţul Braşov.

CS Rugby Săcele îi aşteptă cu braţele deschise pe tinerii interesaţi să practice acest frumos sport, dar şi pe cei care doresc să fie alături de club prin susţinere financiară în acest nou an.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply