Home / Actual / Poluarea din Săcele! O fotografie cât 1000 de cuvinte!

Poluarea din Săcele! O fotografie cât 1000 de cuvinte!

Priviți cu atenție fotografia de mai sus, ce surprinde Săcelele la ora 9 jumatate dimineata!

Un nor de praf acoperă ca o cupolă străzile din zonă, expunându-i pe săceleni la un nivel de poluare foarte ridicat.

Am tras un semnal de alarma încă de acum o lună când am scris că săcelenii ce locuiesc pe străzile secundare sunt înecați în praf, oferind exemplul străzii Gödri Janos.

Sute de cetațeni, “vinovați” că își achită anual impozitele la bugetul local sunt zilnic intoxicați cu praf de piatră pe strada Gödri Janos, cu toate că personal in calitate de consilier local am solicitat primarului în două ședințe de consiliu local (iulie si august) să fie udată platforma strazii de căte ori este nevoie pentru ca praful să nu se ridice, situația este jalnică . ,,Mulțumim ” d-lui primar pentru implicare!

Cristian Popa, Consilier Local PNL Săcele

Asta se întâmplă deoarece lucrările edilitare de pe “bulevardele” principale nu sunt un coșmar doar pentru locuitorii de pe aceste străzi, ci mai ales pentru cei care au ghinionul de a domicilia pe străzile secundare pe unde traficul a fost deviat pentru câteva luni.

Combinația dintre drumurile cu piatră spartă și viteza mașinilor ce trec pe aici ridică nori de colb ce se depune peste tot: în casă, pe mașini, pe flori și pe copaci, un real coșmar pentru toată lumea și un pericol major pentru sănătatea săcelenilor.

Cu toate acestea, Primăria Municipiului Săcele nu a luat nicio măsură REALA! Promisiunea de a uda strada nu se respectă, spun locatarii, decât sporadic.

Din păcate problemele vor continua, pentru că lucrările pe tronsonul Bulevardul Brașovului vor fi prelungite cu minim 2 săptămâni.

Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia