Home / Actual / Concedieri la Săcele! Cantina socială a rămas fără bucătari în organigramă

Concedieri la Săcele! Cantina socială a rămas fără bucătari în organigramă

“Vom apela la servicii de catering” spune primarul Virgil Popa ca răspuns la faptul că noua organigramă pe care și-a asumat-o în Consiliul Local Sacele (și care a trecut cu 10 voturi … detalii AICI!) a lăsat Cantina Socială fără personal de execuție.

Astfel au fost desființate 1 funcție contractuală de muncitor calificat (magaziner) și 3 funcții contractuale de bucătar, trecându-se la concedierea individuală a salariaților.

Sub administrația PSD, Cantina de Ajutor Social ajunge să funcționeze cu un singur “administrator” în persoana doamnei Szabo Roxana Andreea, angajată pe post în mandatul actualului primar.

În alte orașe din România, Cantina de Ajutor Social produce profit pentru comunitate funcționând de sine stătătoare, cu personalitate juridică, CUI fiscal și având atât o activitate socială, cât și una comercială …

Iată că din păcate, la Săcele, administrația PSD o distruge prin concedierea angajaților. Dacă ar fi permis legea, probabil că Virgil Popa ar fi desființat-o complet, așa doar a schilodit-o ireversibil!

Ciprian Sterpu, Consilier Local PNL Săcele

Kettering, în loc de catering!

“De asemena tinand seama de specificul activitatii de cantina de ajutor social, […], activitatea va fi asigurata prin prestatori externi (kettering), inspectorul din cadrul compartimentului cantina avand atributii in sensul asigurarii serviciilor si prestatiilor sociale necesare”, spune executinvul primariei.

Dincolo de faptul că autorul textului de mai sus dă dovada de, hai să fim amabili, lipsă de proprietate a termenilor, încurcând “cateringul” cu “ketteringul”, concedierea personalului Cantinei Sociale din Săcele deschide larg poarta unor afaceri “de partid”.

Beneficiarul viitor … probabil că este aceelași din trecut! Dar vom reveni asupra acestui subiect în curând!

PS: Kettering este un oraș și un district ne-metropolitan situat în Regatul Unit, în comitatul Northamptonshire, regiunea East Midlands, Anglia

Săceleanca Adriana Nicula a fost revocată de la conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Brașov 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia