Home / Actual / Lemn de 45.000 lei pentru 100 de familii din Săcele din partea municipalității

Lemn de 45.000 lei pentru 100 de familii din Săcele din partea municipalității

100 de familii nevoiase cu domiciliul în Municipiul Săcele și cu prioritate, persoanele vârstnice și fără aparținători, vor primi cu titlu gratuit o cantitate de 2 m 3 /familie, material lemnos pentru foc, sub formă de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru sezonul rece.

Pentru a beneficia de acestă formă de ajutor pentru încãlzirea locuinţei este necesar ca venitul net al solicitantilor realizat pe membru de familie să nu depăşească 640 lei, aceștia să nu deţină animale de tracţiune, să nu deţină mijloace mobile auto în proprietate, să nu deţină conturi bancare de economii, să aibă condiţii modeste de locuit și sã nu înregistreze datorii la bugetul local şi la bugetul de stat.

Un alt criteriu este să nu fie beneficiari ai Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completãrile ulterioare şi sã nu beneficieze de subvenţie pentru încãlzire în baza O.U.G nr.70/2010 privind măsurile de protecţie socială în perioada sezonului rece .

Valoarea materialului lemnos este de 45.160 lei și include valoarea lemnului și cheltuielile generate de exploatarea acestuia și predarea loco drum auto forestier către beneficiari.         

Predarea materialului lemnos se asigura de catre R.P.L.P. Săcele R.A. după data de 15.11.2019.

Teren scos din fondul forestier pentru a face loc locuințelor sociale planificate prin GAL Gârcini

Au mai rămas doar câțiva! Ce categorie de săceleni deosebiți dispare încet?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia