Home / Actual / Colaps financiar la Primăria Săcele! Încep disponibilizările de personal
sursa BrasovTV.com

Colaps financiar la Primăria Săcele! Încep disponibilizările de personal

Încă din luna noiembrie a anului trecut v-am anunțat aici în EXCLUSIVITATE că visteria de la Săcele s-a golit și că primarul Virgil Popa dorea să împrumute peste 25 de milioane de lei, cu care să-și acopere lipsurile din buget.

V-am povestit atunci că la începutul anului 2017, excedentul bugetar rezultat la încheierea anului 2016, a fost puţin peste 21.488.000 lei.

Primarul Virgil Popa recunoștea cu bucurie că a moștenit un “purcoi de bani” și că proiectele sale au astfel o sursă solidă de finanțare.

Banii s-au topit! Proiectele cam lipsesc!

Ce s-a întâmplat cu acești bani, mulți moșteniți de pe timpul fostului primar Radu Nistor și cum de am ajuns să fim nevoiți în nici 2 ani să vrem să ne împrumutăm cu o sumă atât de mare, asta numai primarul Virgil Popa știe să răspundă!

Va răspunde în 2020 în fața alegătorilor săceleni, însă până atunci, Virgil Popa trece la disponibilizări de personal în cadrul administrației săcelene.

După ce tot orașul vorbește cum că ar fi parazitat structura primăriei și organigrama cu clientela pesedistă (?!), acesta trece la “eficientizarea activității Primăriei Municipiului Săcele pentru care avem în vedere reorganizarea aparatului de specialitate prin desființarea posturilor”

Toate acestea, continuă Virgil Popa, se datoreaza Guvernului PSD : “În același timp s-a înregistrat o creștere la fel de importantă a cheltuielilor, una dintre componentele majore de creștere (a cheltuielilor) reprezentând-o creșterea veniturilor salariale ale personalului.. Totuși nu putem să nu remarcăm că aceste creșteri de cheltuieli salariale asumate la nivelul administrației publice centrale sunt în bună parte transferate, ca efort financiar, asupra administrațiilor publice locale.”, confirmând că de fapt are de-a face cu o criză financiară și nu cu o eficientizare administrativă, așa cum declară.

Vă propunem să urmăriți câți din cei angajați în ultimii 3 ani și care au legaturi cu PSD-ul prin carnet de partid (ei sau rudele lor) vor suferi de pe urma acestor disponibilizări și câți vor zâmbi șmecherește privindu-i sfidător pe ceilalți angajați din administrație cum le sunt restructurate, retrogradate sau mutate posturile.

Săcelenii sunt puși la completat hârtii lunar pentru biletele de pensionar

Primii pași spre construcția unei creșe care să deservească familiile din teritoriul SDL

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia