Home / Actual / Săcelenii sunt puși la completat hârtii lunar pentru biletele de pensionar

Săcelenii sunt puși la completat hârtii lunar pentru biletele de pensionar

Serviciile Săcele au terminat de modernizat transportul în comun (glumim!!!) și acum au trecut la cea mai mare problema identificată: biletele pentru pensionari.

Aceștia din urmă trebuie să completeze mai nou în fiecare lună o serie de documente pentru a primi călătoriile gratuite ce li se cuvin conform unor hotărâri ale consiliului local Săcele.

Astfel, un pensionar în drepturi are nevoie lunar de act de identitate, copie act de identitate, talon de pensie din luna anterioară celei în care solicită titlurile de călătorie, copie a acestui talon, precum și de completarea unei cereri ce este în aceelași timp și o declarație pe proprie răspundere.

În aceasta, solicitantul își oferă date personale precum numele, prenumele, codul numeric personal, datele din actul de identitate, precum și adresa din municipiu.

În egală măsură, declară prin semnarea cererii că este pensionar domicilat în Săcele și că va aduce la cunoștința Serviciilor Săcelene oridecate ori se va schimba ceva în situația prezentată de acesta.

La final, semnatarul își exprimă consimțământul ca Serviciile Săcelene să prelucreze datele sale cu caracter personal.

Primii pași spre construcția unei creșe care să deservească familiile din teritoriul SDL

Bărbat fără carnet de conducere, prins șofând în Precizia

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia