Home / Actual / Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

Săcelenii ne povestesc pe adresa [email protected] despre experiențele, în marea lor majoritate negative, pe care le-au avut în ultima perioadă cu transportul în comun.

După mărturiile despre felul în care unii șoferi se comportă, după știrile cu călători care acuza felul în care circulă aceste autobuze, iată că vă oferim astăzi o poveste despre biletele conditiile de transport vazute de o pasagera constanta.

O doamna povestește pe adresa [email protected] cum a primit un bilet “dubios”.

“As avea o intrebare de ce anumite persoane de etnie urcă cate zece cu un bilet sau chiar fără bilet? 

O doamna controlor cu șapcă în fața mea a lăsat persoane sa urce fără bilet sub pretextul că il da altă dată. 

Sa nu mai zic de miros și căldură, de cate ori merg cu autobuzul de sacele mi se face rau…

Domnii controlori vorbesc foarte urat cu noi, pe soacra mea a umilit-o și amenintat-o după ce ia atras atenția că a lăsat să se urce în autobuz fără bilet…

În Săcele este 4 lei biletul, dar dacă eu vreau sa cobor pentru putin și la următorul sa urc din nou sau sa imi schimb directia de mers trebuie să am alt bilet, pe toate autobuzele de Brașov pana nu de mult era exact acelasi preț dar nu se compară,  nu miros, aer condiționat în unele, nu controlori care sa te umilească și sa iti vorbească urât și cel mai mare plus poți circula 50 de minute cu acelasi bilet pe orice linie.

E groaznic ce se întâmplă la săcele! Ar mai multe sa spun dar momentan ma rezum la acestea 

Cand se va schimba și la noi ceva?? “

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia