Home / Actual / O suprafață de 36.536 mp din Săcele a fost dată în administrare municipiului Braşov. Citeşte în ştire de ce!

O suprafață de 36.536 mp din Săcele a fost dată în administrare municipiului Braşov. Citeşte în ştire de ce!

Consiliul Local Săcele a aprobat schimbul de teren între CAP Săcele și Municipiul Săcele, respectiv înscrierea dreptului de proprietate în favoarea Municipiului Săcele.

Este vorba de o suprafață de 36.536 mp, care în urma unei hotărâri a Comisiei Locale de Fond Funciar a intrat în proprietatea Municipiului Săcele.

Inscrierea dreptului de proprietate în favoarea Municipiului Săcele a fost aprobată de Consiliul Local în ședința din data de 25 iulie 2019, prin HCL nr. 162/25.07.2019.

Demersul s-a realizat în vederea închiderii depozitului de deșeuri neconform, situat în Municipiul Brașov, zona Triaj.

Primăria Municipiului Săcele a trimis Primăriei Municipiului Brașov, prin adresa nr 60820/30.07.2019, informațiile privind această speță, urmând ca Primăria Brașov să înceapă demersurile pentru închiderea depozitului de deșeuri neconform.

Pentru închiderea acestui depozit, Primăria Municipiului Brașov avea nevoie ca terenul respectiv, proprietate a Municipiului Săcele, să fie dat în administrare Municipiului Brașov pe perioada desfășurării lucrărilor aferente închiderii depozitului de deșeuri neconform.

Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

O companie cu renume caută asistent medical generalist (recoltare şi recepţie) pentru punct de lucru Săcele

Farmacia Precizia