Home / Actual / O suprafață de 36.536 mp din Săcele a fost dată în administrare municipiului Braşov. Citeşte în ştire de ce!
foto informativ

O suprafață de 36.536 mp din Săcele a fost dată în administrare municipiului Braşov. Citeşte în ştire de ce!

Consiliul Local Săcele a aprobat schimbul de teren între CAP Săcele și Municipiul Săcele, respectiv înscrierea dreptului de proprietate în favoarea Municipiului Săcele.

Este vorba de o suprafață de 36.536 mp, care în urma unei hotărâri a Comisiei Locale de Fond Funciar a intrat în proprietatea Municipiului Săcele.

Inscrierea dreptului de proprietate în favoarea Municipiului Săcele a fost aprobată de Consiliul Local în ședința din data de 25 iulie 2019, prin HCL nr. 162/25.07.2019.

Demersul s-a realizat în vederea închiderii depozitului de deșeuri neconform, situat în Municipiul Brașov, zona Triaj.

Primăria Municipiului Săcele a trimis Primăriei Municipiului Brașov, prin adresa nr 60820/30.07.2019, informațiile privind această speță, urmând ca Primăria Brașov să înceapă demersurile pentru închiderea depozitului de deșeuri neconform.

Pentru închiderea acestui depozit, Primăria Municipiului Brașov avea nevoie ca terenul respectiv, proprietate a Municipiului Săcele, să fie dat în administrare Municipiului Brașov pe perioada desfășurării lucrărilor aferente închiderii depozitului de deșeuri neconform.

Mărturiile continuă: “E groaznic ce se întâmplă la Săcele! Ori de câte ori merg cu autobuzul mi se face rău”

O companie cu renume caută asistent medical generalist (recoltare şi recepţie) pentru punct de lucru Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia