Home / Actual / Incompetență și nepăsare! Duminică, în plin sezon, tiroliana și canionul 7 Scări au stat închise

Incompetență și nepăsare! Duminică, în plin sezon, tiroliana și canionul 7 Scări au stat închise

Sub pretextul vremii nefavorabile (deși duminică vremea a fost superbă la Brașov) canionul 7 Scări și Tiroliana au stat închise, deși sute de turiști au urcat până acolo.

Situația ne-a fost prezentată de un ghid turistic ce a urcat împreună cu un grup de persoane din Israel, acesta manifestându-și nemulțumirea față de faptul că obiectivele au fost închise, iar despre tiroliană nu a existat nici măcar un anunț.

Este frustrant și rușinos pentru oricine programează o excursie undeva și acolo totul este închis. Am urcat cu un grup de turiști israelieni veniți cu 2 autocare special pentru tiroliană și când colo aceasta nu a funcționat. Cam 40 doreau să o folosească!

Cât de greu este să anunți un program și să te ții de el? Nici canionul nu a fost deschis, cică din cauza vremi, dar era superb afară. Lipsă de profesionalism și neseriozitate!

Toată povestea vine în contextul în care administrația de la Săcele dorește ca municipiul să devină stațiune turistică de interes local și, ulterior național. 

Cu astfel de abordări anti-turistice greu de crezut că va crește faima Săcelelui! 

În final o întebare, pierderile din încasări de aproximativ 15-20.000 lei doar din acest weekend cine le plătește?

PS: Pentru “traducatorul” hârtiei din poza o informație cu caracter de fapt divers: canion în limba engleza se scrie canyon.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia