Home / Actual / Lemn de foc gratuit și pentru pensionarii silvici

Lemn de foc gratuit și pentru pensionarii silvici

Consilierii locali săceleni au aprobat acordarea, cu titlu gratuit, o cantităţi de 6 mc lemn de foc, de persoană, unui număr de 15 pensionari silvici.

Valoarea materialului lemnos este de 23.176,80 lei, fără TVA (15 x 6,0 mc x  257,52 lei/mc, fără TVA) şi include valoarea lemnului pe picior, cheltuielile generate de exploatarea, transportul și depozitarea acestuia.

Este util de știut pentru beneficiari că livrarea lemnului de foc se va efectua loco depozit, după data de 1 octombrie 2019.

Regia Publica Locală a Pădurilor Săcele R.A a transmis un tabel nominal cu pensionarii silvici care au activat în cadrul Direcției Silvice Brașov, Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice Brașov, Ocolului Silvic Experimental Săcele, a Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele RA și cărora li se aplică prevederile art. 33 al Ordonanței de Urgență nr.59/26.05.2000 privind Statutul personalului silvic.

Săceleanca Adriana Nicula a fost revocată de la conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Brașov 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia