Home / Actual / Photohotel recruteaza si la Sacele

Photohotel recruteaza si la Sacele

1, 2, 3…..start recrutări Photohotel la Săcele! Fotografi și consilieri foto, nu ratați ocazia! Oportunitatea de a trăi o experiență unică în locații inedite, de a vă construi o carieră în cadrul unei companii de succes, în domeniul fotografiei hoteliere: Creta, Canari, Palma de Mallorca… doar câteva dintre locurile unde ai putea să lucrezi.

Cu o experienţă de peste 7 ani, PhotoHotel este o companie greacească ce oferă serviciide fotografie profesionistă destinate turiștilor din circuitul hotelier internațional, activândîn peste 30 de hoteluri și cluburi de vacanță

Ți-ai depus CV-ul? Intră pe site www.photohotel.com, sau trimite-l direct pe adresa noastră de e-mail recrutari.photohotel@gmail.com

Nu ai experiență? Nici nu este obligatorie. Trebuie doar să fii sociabil, perseverent și să cunoști o limbă străină (alta decât engleza).

Transformă-ți pasiunea în meserie și nu vei simți că lucrezi nicio zi!

În plus, îți oferim un training gratuit, pentru a învăța/aprofunda tainele fotografiei de portret și tehnicile de vânzare, alături de profesioniști în domeniu. Grăbește-te, începe în data de 17 februarie. Ca să îți stârnim curiozitatea, îți prezentăm un mic video:

Pentru orice alte informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa: recrutari.photohotel@gmail.com

Dacă ţi-a plăcut aceasta ştire citeşte şi despre BURSE PENTRU TINERI LA SACELE!

promo-stagiu-2015-poster

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply