Home / Actual / Izabella Jakab-Peter a concertat la Sacele

Izabella Jakab-Peter a concertat la Sacele

Tânăra artistă săceleancă Izabella Jakab-Peter a concertat acasă pentru prima dată după experienţa de succes pe care a avut-o la concursul X Factor Ungaria! La ultima ediţie a acestui concurs Izabella a reprezentat cu onoare oraşul nostru reuşind să fie una dintre cele mai apreciate prezenţe din competiţie, terminând pe locul al şaselea.

Sâmbătă, 17 ianuarie, Izabella a revenit acasă cu un concert de “mulţumire” pentru cei ce au susţinut-o moral pe parcursul anului trecut. Peste 300 de persoane au umplut până la refuz Fureszmezei Csango Haz (Casa Ceangăilor) din Săcele pentru a o asculta cântând pe Izabella Jakab-Peter, pentru a-i oferi flori sau pentru o rundă de autografe, cei mai încântaţi de ultima parte fiind cei tineri.

Tânăra şi talentata artistă de 21 de ani se va reîntoarce în Ungaria pentru a-şi continua cariera solo, dar a promis că va reveni în curând acasă, poate chiar pentru un nou concert!

Mult succes Izabella!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia