Home / Actual / Consiliul Judetean Prahova doreste realizarea drumului Campina-Valea Doftanei-Sacele

Consiliul Judetean Prahova doreste realizarea drumului Campina-Valea Doftanei-Sacele

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova discută cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor pentru realizarea drumului Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, care să reprezinte o alternativă la DN1, mai ales în perioada în care pe Valea Prahovei vor avea loc lucrările pentru autostrada Comarnic-Braşov.

Dacă porţiunea de drum care va traversa muntele va fi realizată de Minister, CJ Prahova s-a angajat să realizeze tronsonul de la Băneşti la Valea Doftanei, care va constitui, practic, şi centura de ocolire a municipiului Câmpina.

„Ne-am făcut o prioritate în acest an şi din a îmbunătăţi condiţiile de circulaţie din judeţ. Luni suntem la ministrul Transporturilor pentru o ultimă discuţie pentru autostradă şi transformarea drumului Valea Doftanei – Săcele în drum naţional, nouă rămânându-ne să facem o centură de ocolire pe un sfert de Câmpina, între Băneşti şi Valea Doftanei. Proiectanţii au fost pe teren şi ştiu despre ce e vorba”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, într-o discuţie cu privire la priorităţile instituţiei reflectate în bugetul pe 2015.

Sursa: telegrama.ro

Dacă ți-a plăcut această știre citește și despre ce artist de la X Factor a cântat la Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply