Home / Actual / Consiliul Judetean Prahova doreste realizarea drumului Campina-Valea Doftanei-Sacele

Consiliul Judetean Prahova doreste realizarea drumului Campina-Valea Doftanei-Sacele

Conducerea Consiliului Judeţean Prahova discută cu reprezentanţii Ministerului Transporturilor pentru realizarea drumului Câmpina – Valea Doftanei – Săcele, care să reprezinte o alternativă la DN1, mai ales în perioada în care pe Valea Prahovei vor avea loc lucrările pentru autostrada Comarnic-Braşov.

Dacă porţiunea de drum care va traversa muntele va fi realizată de Minister, CJ Prahova s-a angajat să realizeze tronsonul de la Băneşti la Valea Doftanei, care va constitui, practic, şi centura de ocolire a municipiului Câmpina.

„Ne-am făcut o prioritate în acest an şi din a îmbunătăţi condiţiile de circulaţie din judeţ. Luni suntem la ministrul Transporturilor pentru o ultimă discuţie pentru autostradă şi transformarea drumului Valea Doftanei – Săcele în drum naţional, nouă rămânându-ne să facem o centură de ocolire pe un sfert de Câmpina, între Băneşti şi Valea Doftanei. Proiectanţii au fost pe teren şi ştiu despre ce e vorba”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, într-o discuţie cu privire la priorităţile instituţiei reflectate în bugetul pe 2015.

Sursa: telegrama.ro

Dacă ți-a plăcut această știre citește și despre ce artist de la X Factor a cântat la Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply