Home / Actual / Sportivii CS Babarunca au fost premiati

Sportivii CS Babarunca au fost premiati

Vineri 16 ianuarie a avut loc prima Gală a Clubului Sportiv Babarunca. În cadrul evenimentului organizat la Hanul Mureşenilor au fost premiaţi sportivii din cadrul clubului pentru rezultatele obţinute în 2014. Ziua aleasa pentru organizarea evenimentului este una specială deoarece pe 16 ianuarie 2014 clubul a primit Certificatul de Identitate Sportivă din partea Ministerului Tineretului şi Sportului, fiind astfel, data de naştere a CS Babarunca.

La gală au participat aproximativ 100 de persoane, printre invitaţi fiind membrii care au înfiinţat clubul, sportivi, sponsori, fani şi mulţi prieteni ai CS Babarunca. Surprizele pregătite de organizatori au fost multe: o expoziţie a cupelor, medaliilor și diplomelor obținute în 2014, o proiecție de instantanee făcute la diferitele concursuri la care au participat sportivii – atât în ţară cât şi peste hotare şi un program artistic muzical susținut de Radu Marius, un cunoscut cântăreț săcelean care a încântat publicul cu melodii din repertoriul propriu, dar și bine-cunoscute melodii din repertoriul internațional.

Premierea a început cu o alocuțiune a secretarului clubului, Dragoș Cărăbăt, care i-a numit pe toți cei responsabili cu înființarea clubului și a continuat cu o prezentare a performanţelor din 2014 făcută de Iuliu Dopovecz – Gyusi pentru cunoscuți, președintele și sufletul clubului, omul căruia i se datorează existenţa CS Babarunca. Acesta a povestit invitaților despre oamenii implicați în viaţa clubului fără de care nu s-ar putea face nimic și a mulțumit fiecăruia în parte pentru contribuție și implicare. Prezentarea premiilor a fost făcută de Ciprian Sterpu, din cei peste 30 de sportivi care au concurat sub sigla CS Babarunca în 2014 fiind premiați primii 10 dintr-un clasament intern, dar și cei mai micuți sportivi din club de la care se așteaptă multe în concursurile din acest an.

Evenimentul a fost unul foarte reușit, s-a râs mult, s-a cântat şi dansat, toți cei prezenți sperând ca această gală să fie prima din multele organizate de CS Babarunca. Pentru asta este nevoie în primul rând de sănătate și de mai multă implicare locală, în curtea clubului fiind aşteptaţi mai mulţi sportivi, sponsori şi oameni iubitori de sport şi mişcare.

Kendi Ernest

Dacă vreţi să vedeţi mai multe poze de la acest eveniment, daţi click AICI!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply