Home / Actual / Antrenamente de badminton la Sacele

Antrenamente de badminton la Sacele

Badminton actionAsociaţia Sportivă Relaxare-Sport promovează badmintonul şi în Săcele, odată cu organizarea vineri, 30 ianuarie – ora 14.00 a primului antrenament în sala de sport a Liceului Teoretic “George Moroianu”.

Acest prim antrenament de vineri este gratuit, urmând ca pentru doritori tariful lunar să fie de 100 lei de persoană, iar pentru elevii Liceului Teoretic “George Moroianu” din Săcele de 80 lei/persoană. O lună include minim 8 antrenamente.

Ne adresam în special elevilor peste 6 ani, dar vrem în viitor să promovăm şi nivelul “veterani-amatori” – orice vârstă – deoarece sunt competiţii organizate de federaţie pentru nivele diferite de pregătire.

Dan Stegaru – Asociaţia Sportivă Relaxare-Sport

Antrenor este Adriana Suciu, fostă campioana naţională şi încă o foarte bună jucătoare de badminton şi iniţiatorul Dan Stegaru, pasionat de sport în general şi de badminton în special.

Pentru înscrieri puteţi suna la unul din nr. tel.: 0735 523 676 – Dan sau 0770 938 430 – Adriana.

Vă asteptăm vineri!

Dacă şi-a plăcut această ştire, citeşte despre o talentată artistă din Săcele ajunsă la X factor!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

One comment

Leave a Reply