Home / Actual / Informațiile Saceleanul.ro au fost corecte! Agresorul din Gârcini lucrează în Primăria Săcele sub protecția lui Virgil Popa

Informațiile Saceleanul.ro au fost corecte! Agresorul din Gârcini lucrează în Primăria Săcele sub protecția lui Virgil Popa

S-a cerut pe baza Legii 544 / 2001 – cea care reglementeaza liberul acces la informatia de interes public să primim un răspuns la urmatoarele întrebări legitime:

  • Care este data la care a fost angajat in Primaria Municipiului Saceledomnul Ganea Ciprian?
  • Pe ce pozitie a fost incadrat acesta, care a fost procedura de angajare (concurs, incadrare directa, etc)?
  • Care sunt sarcinile si atributiile de serviciu ale acestuia?
  • Care este salariul de incadrare a domnului Ganea Ciprian?

Personaj cu comportament de interlop, un agresor ce nu pare a avea frică de autorități

Ganea Ciprian, un personaj agresiv și certat cu legea, se laudă (spun martorii) prin oraș că este omul de încredere a lui Virgil Popa. 

În campania electorală Ganea umbla după adversarii PSD-ului, îi filma, îi urmărea cu mașina și i-a amenințat de câteva ori. DETALII AICI!

Tot acesta a mers la o ședință GAL Gârcini ca să ”facă ordine” și l-a bătut pe un mediator școlar care contesta modul de lucru din Grupul de Acțiune Locală.

În seara zilei de 26 august 2021, la Școala Gimnazială Nr. 5 din Gârcini a avut loc o întâlnire de informare despre proiectele realizate și proiectele viitoare destinate acestei comunități ale GAL Gârcini.

”Șefa” acestei asociații s-a aflat la conducerea întâlnirii. Este vorba de Voicescu Teonia, consilier local PSD, confidenta lui Virgil Popa, unul dintre personajele cheie ale pesedistilor la Săcele.

La ședința de informare lucrurile au degenerat rapid. O bună parte din participanți au considerat că prezentarea era lipsită de claritate, fără date exacte, lipsită de fapte concrete și documente doveditoare, spune un martor.

Tocmai de aceea, în toiul acelei prezentari, câțiva i-au adresat întrebări clarificatoare și garanții că acele proiecte se vor demara în perioada următoare ca să se finalizeze până la finele lui 2024, termenul limită.

Probabil la telefonul dat de cineva de acolo, spune o sursa prezentă la întâlnire, și-a făcut apariția Ganea Ciprian cu intenția clară de a ”controla” situația.

Ulterior Ganea Ciprian l-a împins pe mediatorul scolar Florian Fekete în interiorul cortului, poate pentru a nu fi văzut de oamenii prezenți, iar acesta l-a rugat să nu îl atingă. Atunci el l-a împins mai tare, cu mai mare forță, iar victima a căzut pe o bancă improvizată din europaleti, dupa care Ganea l-a lovit cu piciorul, cu spițul, în dreptul gurii.

Premiat de Virgil Popa cu o angajare in Primaria Sacele?

Loialitatea și serviciile prestate față de pesediști i-au adus lui Ganea Ciprian un loc de munca în … Primăria Săcele.

Da, ați citit bine. Sub conducerea lui Virgil Popa, un astfel de personaj agresiv și-a găsit un loc călduros în administrație din 2 martie 2021.

Deși are nenumarate plângeri din comunitate, Ganea Ciprian a primit în atribuțiile de serviciu să se ocupe de asigurarea frontului de lucru al beneficiarilor Legii nr 416/2001 privind venitul minim garantat din cartierul Gârcini.

Adică acesta supraveghează și verifică munca prestată de beneficiarii Legii nr 416/2001 în zona respectivă și întocmește acte privind beneficiarii legii menționate.

Mai simplu spus, pesediștii au pus lupul paznic la stână!

Dar despre acest aspect vom mai prezenta dovezi despre cât de adâncă este corupția în zonă.

Virgil Popa, primar Săcele: ”Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia