Home / Actual / EXCLUSIV! ”Bombardierul” care bate, amenință și terorizează a fost ”premiat” de Virgil Popa cu o angajare în Primăria Săcele

EXCLUSIV! ”Bombardierul” care bate, amenință și terorizează a fost ”premiat” de Virgil Popa cu o angajare în Primăria Săcele

  • Ganea Ciprian, un personaj agresiv și certat cu legea, este omul lui Virgil Popa?
  • În campania electorală Ganea umbla după adversarii PSD-ului, îi filma, îi urmărea cu mașina și i-a amenințat de câteva ori.
  • Acum a mers la ședința GAL Gârcini ca să ”facă ordine” și l-a bătut pe un mediator școlar care contesta modul de lucru din Grupul de Acțiune Locală.

Pesediștii lui Virgil Popa sunt premiati pentru loialitatea lor cu funcții în administrație?

Este chiar cazul agresorului Ganea Ciprian, cel care este recunoscut în comunitate pentru comportamentul tipic activităților interlope: înjură, amenință și chiar agresează (după cum stau mărturie vorbele locuitorilor din zonă)

Ganea Ciprian a mai facut subiectul unui articol de presă aici pe Saceleanul.ro CLICK STIRE.

Atunci, în campania de la locale, se comporta prin oraș ca un bodyguard al candidaților PSD. De ce aveau nevoie pesediștii de astfel de indivizi să îi păzească prin oraș, asta doar ei pot știi?! VIDEO AICI!

”O să dau cu mașina peste voi și o să vă rup picioarele de la brâu în jos”

Mai mult decât atât, Ganea Ciprian îi urmărea pe candidații din alte partide, îi filma pe ascuns, iar pe unii i-a amenintat în formă gravă de ultraj.

Încă din campania trecută se cunoștea comportamentul de bombardier local al acestui personaj, însă el a trecut la alt nivel, bucurându-se de susținerea unor persoane aflate la conducerea municipiului.

Până unde a ajuns această formă de ”protectie”? Ei bine, Ganea Ciprian a fost angajat în Primăria Municipiului Săcele la Administrativ pe postul de muncitor calificat. Calificat în violențe comunitare, am adăuga noi, daca urmarim CV-ul comportamental al acestui om.

Este această angajare modul în care Virgil Popa îl răsplătește pe acest individ periculos? (foto jos)

Explicatie dictionar urban – ”Bombardier” este un jargon folosit pentru a descrie  un fel de mafiot / interlop inchipuit ce sufera de smecherie si care sare usor la scandal

Legea pumnului la Săcele. ”Bombardierul” protejat de Virgil Popa a lovit și amenințat persoane prezente la sedinta GAL Garcini

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia