Home / Actual / Legea pumnului la Săcele. ”Bombardierul” protejat de Virgil Popa a lovit și amenințat persoane prezente la sedinta GAL Garcini

Legea pumnului la Săcele. ”Bombardierul” protejat de Virgil Popa a lovit și amenințat persoane prezente la sedinta GAL Garcini

Legea pumnului devine un mod de a face administrație la PSD și sub stricta supraveghere a oamenilor lui Virgil Popa în Săcele se întâmplă fapte monstruoase.

Lucrurile degenerează în comunitate și nimeni nu pare a fi deranjat de asta.

Amenințări, pumni și picioare în gură la o întâlnire din Săcele

Toate acestea girate de PSD, membri ai acestui partid și angajați din Primăria Săcele … aceasta este realitatea anului 2021. 

În seara zilei de 26 august 2021, la Școala Gimnazială Nr. 5 din Gârcini a avut loc o întâlnire de informare despre proiectele realizate și proiectele viitoare destinate acestei comunități ale GAL Gârcini.

”Șefa” acestei asociații s-a aflat la conducerea întâlnirii. Este vorba de Voicescu Teonia, consilier local PSD, confidenta lui Virgil Popa, unul dintre personajele cheie ale pesedistilor la Săcele.

La ședința de informare lucrurile au degenerat rapid. O bună parte din participanți au considerat că prezentarea era lipsită de claritate, fără date exacte, lipsită de fapte concrete și documente doveditoare, spune un martor.

Tocmai de aceea, în toiul acelei prezentari, câțiva i-au adresat întrebări clarificatoare și garanții că acele proiecte se vor demara în perioada următoare ca să se finalizeze până la finele lui 2024, termenul limită.

De aici, pesediștii au început să fie agresivi. Au amenințat câțiva participanți, ținta principală fiind mediatorul școlar Florian Fekete. Acesta este un activist pe problemele romilor, s-a implicat în câteva proiecte în comunitate și încearcă să impulsioneze realizarea cât mai multor inițiative în zonă.

La ședință își face apariția și scandalagiul local Ganea Ciprian

Despre Ganea Ciprian am mai scris aici, pe Saceleanul.ro … este un individ agresiv și periculos cu care pesedistii lui Virgil Popa țin sub control o parte din comunitatea Gârcini. Prin teroare, evident!

Acest personaj este foarte cunoscut Poliției Săcele! Mai multe detalii CLICK AICI!

Probabil la telefonul dat de cineva de acolo, spune o sursa prezentă la întâlnire, și-a făcut apariția Ganea Ciprian cu intenția clară de a ”controla” situația. 

În acele câteva minute planul s-a pus in miscare. O altă persoană, vizibil evervată, probabil de modul în care au degenerat discuțiile și de faptul că mediatorul scolar Florian Fekete era prezent la acea intâlnire, l-a tras de braț și i-a spus să părăsească incinta pentru că este o persoană care are interdicție de a fi în incinta școlii.

Da, asta este realitatea anului 2021 la Săcele, pesediștii dau interdicții de acces în diverse instituții și clădiri după cum doresc ei. 

Ulterior Ganea Ciprian l-a împins pe Fekete în interiorul cortului, poate pentru a nu fi văzut de oamenii prezenți, iar acesta l-a rugat să nu îl atingă. Atunci el l-a împins mai tare, cu mai mare forță, iar victima a căzut pe o bancă improvizată din europaleti, dupa care Ganea l-a lovit cu piciorul, cu spițul, în dreptul gurii.

Probabil că loviturile ar fi continuat dacă nu ar fi intervenit o femeie, o angajată a școlii, care s-a pus între victimă și agresor. Cu o lovitură încasată în figură și cu o groaznică de durere de cap, Fekete s-a ridicat totuși de jos, iar Ganea s-a făcut nevăzut rapid. Misiunea lui de ”control” a situației s-a încheiat cu un succes.

La final, șefa GAL-ului, pesedista Teonia Voicescu le-a spus celor prezenți să nu existe postări pe Facebook despre această întâlnire. Ca nu cumva să afle săcelenii ceva! 

La Săcele, minciunile pesedistului Virgil Popa sunt reparate de udemeristul Géczi Gellért

 

 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia