Home / Actual / ”Bombardierul” lui Virgil Popa: Amenință lumea pe stradă și păzește candidații pesediști în cartier

”Bombardierul” lui Virgil Popa: Amenință lumea pe stradă și păzește candidații pesediști în cartier

Pesedistilor le fuge pamantul de sub picioare si devin din ce in ce mai agresivi.

Am relatat aici, in EXCLUSIVITATE (caci cine altcineva sa faca asta in Sacele?) despre jignirile si amenintarile in privat pe care oamenii si colaboratorii lui Virgil Popa le produc la adresa celor ce nu sunt cu ei si nu le trec cu vederea combinatiile de partid.

Daca ati ratat subiectul aveti link (1)JIGNIRI si (2)AMENINTARI!

Zilele acestea a mai iesit la rampa un individ cu comportament mafiot (veti vedea de ce il catalogam asa) care plin de tupeu si imbatat de un sentiment fals de putere isi permite sa ameninte lumea.

Numele sau este Ganea Ciprian, iar cei din Garcini, locul unde isi face acesta simtita prezenta, se feresc de el ca dracul de tamaie.

Se feresc, dar au inceput sa vorbeasca.

Comportament de ”bombardier”, amenintari de tip mafiot

Individul de mai sus face o campanie agresiva pentru pesedistul Popa, fiind surselor din zona, unul dintre profitorii sistemului.

Se ocupa printre altele cu munca asistatilor sociali, iar dintre acestia, unii spun ca li se opresc bani si nu stiu de ce. Sa fie 50 de lei de om, cota pe ”bursa locala” a orelor fictive de munca in folosul comunitatii? Asta pot afla doar autoritatile competente!

Daca sacelenii s-au intrebat vreodata de ce la numarul mare de asistati social din Sacele, orasul nostru nu este luna … poate azi primesc un raspuns.

Acest personaj are numeroase derapaje in aceste zile, fiind agresiv si tupeist. A trecut de la amenintarile in zona, la cele la adresa candidatilor altor partide.

Chiar ieri, in timpul unei intalniri electorale acesta s-a apucat sa filmeze cu telefonul lumea din zona pentru citam ”sa va am pe camera sa stiu cine sunteti”. Cand a observat ca si el poate fi filmat de altcineva, a devenit agresiv, a coborat din masina si l-a imbrancit pe unul intre candidatii PNL.

Lucrurile ar fi degenerat daca nu ar fi intervenit cativa locuitori din zona. (video jos)

Bombardier in Garcini, bodyguard pentru viceprimarul Gadea

Brusc, acest individ cu comportament de bombardier, isi muta raza de actiune in cartierele de blocuri, acolo unde este surprins de filmarea unei doamne si ea foarte aproape de a fi ”legitimata” de viceprimarul Gadea, dusmanul diasporei romane pe care o dispretuieste sincer pentru ca ”sterge c***uri”.

In spatele acestuia, ca un veritabil bodyguard, este acelasi Ganea, gata sa intervina din nou pentru a-i pune la punct pe sacelenii ce nu ii mai inghit deloc pe pesedistii disperati sa ramana la putere.

Pana la urma alegerile locale sunt si despre aceste personaje, ce paraziteaza sistemul si conduc comunitatea prin frica, teroare si amenintari.

Ce fel de om este cel care se inconjoara de asemenea personaje?

(pe surse) EXCLUSIV! Cântă drujbele în pădurile săcelene! Totul la presiunea lui Virgil Popa?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia