Home / Actual / (Partea a II-a) Grețos! Omul lui Virgil Popa, cel ce a jignit și amenințat în privat femei nu s-a oprit la un singur astfel de gest
sursa foto Facebook

(Partea a II-a) Grețos! Omul lui Virgil Popa, cel ce a jignit și amenințat în privat femei nu s-a oprit la un singur astfel de gest

Nu avem nici o ezitare în a afirma că o astfel de situație nu trebuie să se încheie decât cu o cercetare penală a celor implicați deoarece insulta este definită și incriminată în Codul Penal.

După gestul jignitor al viceprimarului pesedist Sorin Gadea de a cataloga diaspora drept niste ”persoane ce spală c…ruri”, a intrat în scena un individ pe nume Bărbuță Aurel, apropiat intim al viceprimarului PSD Gâdea Sorin și un colaborator de-al lui Virgil Popa.

“Tu speli c**atul la c*r și sugi …” i-a scris in privat unei doamne acest individ și a trecut și la amenințări directe ”Abia aștept să ne vedem personal să te umplu de respect”

Cum o astfel de situație nu putea să rămână fără răspuns, una dintre persoanele amenințate a făcut plângere penală către autoritățile competente.

Dar Bărbuța nu s-a oprit aici! Simțindu-se puternic cu un primar ca Virgil Popa în spate acesta a continuat jignirile, dând infracțiunii sale o formă continuată.

”Mâncate-ar cancerul de jegoasă! […] Nu te simți amenițată, doar pișată”

Ne cerem scuze dacă ceea ce citiți aici vi se pare dezgustător și de nepostat, însă aceasta este realitatea săceleană, a unui sistem administrativ ce încurajează o astfel de exprimare.

Înjuriile adresate în privat de acest individ Bărbuță fac parte dintr-un arsenal des folosit de acesta în acești 4 ani.

El este autodeclarat simpatizant si sutinator al lui Virgil Popa, cel care multumit probabil ca are astfel de soldati loiali care sa-i poarte razboaiele murdare, nu s-a delimitat niciodata de ei.

Mai mult decât atât, Aurel Bărbuță a făcut în acești ani și afaceri cu Primăria Municipiului Săcele și este implicat în situații la limita legii și chiar dincolo de ea și în conducerea clubului sportiv AS FC Precizia Săcele, acolo unde a fost manager (???).

Eu sunt comunist și vreau sa fiu lăsat să fur!

Acelasi Barbuta s-a facut remarcat in si perioada protestelor pentru apararea justitiei, cand PSD-ul forta introducerea pachetului de legi ce urma sa trimita Romania in evul mediu juridic.

Atunci, cand sute de mii de romani protestau in strada, acesta ii injura, considerandu-i oi si declarand prin postarile sale ca il deranjeaza acesti oameni.

”Eu sunt comunist și mă piș pe mitingul lor. […] Mie îmi place să fur și vreau să fiu lăsat să fur în continuare” spunea atunci Bărbuță, intr-o postare cât un autodenunț de mare.

Dacă a reușit să fure și dacă a făcut asta la Săcele în cârdășie cu cineva anume vă lăsăm să descoperiți în materialele următoare ce vor fi cu siguranță interesante pentru autoritățile competente.

În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia