Home / Actual / În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

Schimb de replici halucinant pe Facebook între o săceleancă din Italia și Sorin Gâdea, viceprimarul pesedist al Municipiului Săcele.

Totul s-a întâmplat după ce femeia i-a transmis că Diaspora va vota împotriva acestui partid la alegerile parlamentare din decembrie, iar Sorin Gâdea (candidat din nou la aceste alegeri) i-a dat o replică incalificabilă: “Asta dacă faceți pauză la spălat cu*uri”

Subiectul a fost prezentat în presa online de către publicația podul.ro, dar a fost preluat și de alte site-uri precum stiridiaspora.ro

Cea din urmă a menționat faptul că ceilalți utilizatori au taxat dur comentariul viceprimarului Gâdea de la PSD. 

“Fara cuvinte, asta demonstreaza educatie 0 pe care o au psd-istii, un partid de comunisti care nu le pasa de romani! Rusine sa-i fie lui nenea primarul!”, scrie o femeie.

“E o munca cinstita, si bine platita!”, comentează altcineva. 

“Sa-ti fie rusine de jignirele mafiote ce le faci contra diasporei. Diaspora munceste pe bani cinstiti si nu fura si manipuleaza banii statului cum faceti voi mafiotii PSD”, este un alt comentariu postat.

În timp ce Sorin Gâdea regretă și își cere scuze, un apropiat al său le înjură pe femei!

Probabil speriat de amploarea subiectului, viceprimarul PSD (și candidatul pentru un nou mandat de Consilier Local) regretă ieșirea pe care a avut-o și printr-o postare spune că a totul a fost un răspuns al său dat la nervi.

”Răspunsul și limbajul meu, trebuie să recunosc făcute la nervi și fără să mă autocenzurez, sunt departe de a mă onora’(Intreaga explicatie mai sus – foto)

Dar povestea este departe de a se finaliza cu aceste scuze.

Asta deoarece un apropiat al lui Sorin Gâdea și un colaborator și susținător fidel al PSD-ului la Săcele… l-am numit aici pe Aurel Bărbuță (foto stanga), a intrat cu bocancii în discuție și a adresat injurii si alte cuvinte ofensatoare femeii.

Probabil acest personaj agresiv și slobod la gură se simte puternic din spatele unei tastaturi pentru a vorbi într-un asemenea hal cu o româncă din străinătate.

Din respect pentru cititorii noștri nu vom transcrie aici cuvintele folosite, însă vă lăsăm o captură de ecran cu precizarea că este pentru categoria de vârstă 18+

Nu avem nici o ezitare în a afirma că o astfel de situație nu trebuie să se încheie decât cu o cercetare penală a celor implicați deoarece insulta este definită și incriminată în Codul Penal.

Atingerea adusă onoarei ori reputaţiei unei persoane prin cuvinte, prin gesturi sau prin orice alte mijloace, ori prin expunerea la batjocură, ori atribuirea unei persoane a unui defect, boală sau infirmitate care, chiar reale de-ar fi, nu ar trebui relevate” … 

Este timpul ca autoritățile competente să-și facă treaba!

Derapaj jignitor al viceprimarului PSD de la Săcele la adresa diasporei

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia