Home / Actual / Acte de violenţă în familie cercetate de poliţiştii săceleni

Acte de violenţă în familie cercetate de poliţiştii săceleni

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţa în familie”.

„În fapt, la data de 14 septembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 37 ani din municipiul Săcele, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliţie au stabilit faptul că bărbat în cauză, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, atât în data de 14 septembrie, cât şi cu o zi înainte”, a precizat comisar de poliţie Alina Ivan.

Constatându-se faptul că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile faţă de bărbat, care va fi cercetat penal şi pentru infracţiunea de „violenţă în familie”.

În scandalul jignirii diasporei, pesediștii din Săcele sunt nehotărâți: Unul își cere scuze, iar altul amenință și înjură femei

Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia