Home / Actual / Misterul scuzelor pesedistului Gâdea a fost elucidat în Libertatea.ro

Misterul scuzelor pesedistului Gâdea a fost elucidat în Libertatea.ro

Derapajul jignitor al viceprimarului PSD de la Săcele la adresa diasporei ne-a facut celebri la nivel national intr-un mod pe care nu-l doream.

Autorul este nimeni altul decat Sorin Gadea, candidat pentru un nou mandat de consilier local pe listele pesedistilor.

Disprețul fata de romanii de peste hotare este urias in PSD!

Poate că nu ar trebui să mai șocheze pe nimeni faptul că viceprimarul PSD-ist al orașului Săcele vorbeste ca la ușa cortului cu o doamnă care lucrează de ani de zile în Italia.

”Asta daca aceți pauza la spalat cururi”, îi răspunde agramatul Sorin Gâdea femeii care scrisese că Diaspora va vota în continuare masiv împotriva ”grupului organizat infracțional PSD”, conform podul.ro

Materialul a ajuns in Libertatea.ro

Gâdea a reacționat tot pe rețeaua de socializare. Inițial nu și-a cerut scuze femeii jignite, ci a găsit necesar să prezinte întreaga discuție, pentru a-i vedea ”mânia”, în ideea că ”eu am fost primul jignit”. Totul ”pentru respectarea adevărului”, spune articolul din Libertatea.

O sursa din cadrul primariei Municipiului Sacele spune (sub protectia anonimatului, desigur) ca imediat ce primarul Virgil Popa a fost sunat de reporterii Libertatea.ro pentru a da declaratii pe subiect au apărut și scuzele lui Gâdea.

Să înțelegem de aici că acesta și-a cerut scuze doar de ochii lumii? Că de fapt nu consideră că a greșit cu ceva? 

Atitudinea misogină a acestor indivizi din administrația săceleană nu este un fapt singular. Nu demult un alt subaltern din PSD al lui Virgil Popa considera femeile ca fiind niste personaje de slabe moravuri, salvate doar de discreția domnilor generoși (detalii aici!)

Misterul a fost elucidat tot in articolul din Libertatea.ro

Primarul PSD Virgil Popa spune că l-a mustrat pe viceprimar, aflat pe listele partidului la alegerile locale 2020, fiindcă ”una e când vorbești, alta e când scrii. Nu e normal ce a făcut, dar, știți cum e când se mai încing spiritele”.

Totusi povestea nu se încheie aici pentru că avem informații, din nou pe surse, că apropiații lui Gâdea au intrat în vizorul autorităților competente.

De ce? Vă spunem în curând!

Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni

”Punctul pe I, o emisiune electorală a celor de la NOVA TV despre Săcele

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia