Home / Actual / Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni

Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni

În luna iulie a acestui an v-am dezvăluit în exclusivitate pe Saceleanul.ro cum primarul pesedist al Municipiului Săcele, Virgil Popa, a cheltuit sume de ordinul zecilor de mii de lei pentru a achiziționa pachete cu servicii media.

De fapt, totul a fost o metodă prin care Primăria Săcele cumpară emisiuni TV în care urma să apara primarul (și DOAR acesta) și stiri la televiziunile locale.

Sume importante au fost încasate de NOVA TV si MIX TV. Pentru detalii click pe fiecare nume al trustului.

Bani au mers şi către BrasovTV

Din păcate pentru bugetul local şi pentru buzunarele săcelenilor, primarul pesedist nu s-a mulţumit doar cu aceste apariţii media, ci a mai avut contracte şi comenzi şi cu un alt trust local de televiziune: BraşovTV.

Ahtiat dupa atenţie şi dornic de a se promova agresiv oriunde se poate, Virgil Popa a plătit sume însemnate şi ca de obicei a mers doar el în emisiuni unde vorbea despre (ne)realizările sale. 

La finalul anului 2017, 3 astfel de comenzi/contracte au fost semnate pentru promovare media în valoare de 1500, 2200 şi 2200 lei.

În 2018, sumele au fost mai generoase, iar contractele mai numeroase. Astfel au fost 2 achiziţii a câte 7900 lei fiecare, una în luna februarie şi una în luna martie.

Tot în 2018, a mai existat conform site-ului de achiziţii publice încă un contract pe durata de 9 luni în valoare totală de 18.000 lei pentru producţie, difuzare 1 bucată emisiune (25 min)/lună.

Elementul comun al acestor contracte a fost, ca şi în cele cu trusturile Nova TV şi Mix TV, Virgil Popa, primarul pesedist care era periat de realizatorii de talk-showuri locale şi gratulat cu epitete care mai de care mai linguşitoare.

Imaginea (falsă) a lui Virgil Popa de primar gospodar a fost plătită scump şi metodic din buzunarele săcelenilor. 

De ce nu a plătit acesta din banii PSD sau din propriul salariu este o întrebare legitimă la care nu vom afla probabil răspunsul prea curând.

Batjocoritor! Pesedistul Virgil Popa a cumpărat ”emisiuni TV” din bugetul local

În afară de Nova TV, Primarul Virgil Popa a cheltuit banii săcelenilor ca să apară în emisiuni și la MIX TV

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia