Home / Actual / Consilierii locali săceleni au avut grijă ca şi-n acest an elevii cu rezultate să fie premiaţi
sursa foto FB Municipiul Sacele

Consilierii locali săceleni au avut grijă ca şi-n acest an elevii cu rezultate să fie premiaţi

Premierea elevilor cu rezultatele foarte bune la invatatura a continuat si in acest an in care spre lauda lor, toti consilierii locali, indiferent de culoarea politica au sustinut cu un vot de DA aceasta initiativa.

Odată cu începerea noului an școlar, administrația locală i-a premiat pe elevii din ciclul gimnazial de la școlile săcelene care au avut rezultate deosebite la învățătură în anul școlar 2019-2020.

După ce au fost premiați elevii de la Școala Gimnazială Nr. 1 și de la liceele ”George Moroianu” și ”Zajzoni Rab Istvan”, ieri au fost premiați și elevii de la celelalte școli săcelene, Școala Gimnazială nr. 4 ”Frații Popeea”, Liceul Tehnologic ”Victor Jinga” și Școala Gimnazială nr.5.

Elevii au primit suma de 1000 de lei – premiul de excelență (elevii care au avut media generală 10), 300 de lei premiul I, 200 de lei premiul II și 100 de lei premiul III.

Ii felicitam pe premianti si le dorim tuturor un an scoalar plin de rezultate bune! 

sursa foto FB Municipiul Sacele

Cultul personalităţii pesedistului Virgil Popa pe banii săcelenilor. Primarul a plătit şi la BraşovTV sume însemnate ca să apară în emisiuni

Investiție în sport: Patinoar acoperit la Săcele în viitorul apropiat?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia