Home / Actual / Investiție în sport: Patinoar acoperit la Săcele în viitorul apropiat?

Investiție în sport: Patinoar acoperit la Săcele în viitorul apropiat?

Municipiul Săcele ar putea beneficia de o importantă investiție pe linie sportivă.

Este vorba de construirea unui patinoar acoperit potrivit organizării de competiții oficiale. Pe acesta, practicantii sporturilor precum hocheiul, patinajul artistic sau patinajul viteza s-ar putea pregati in cele mai bune conditii.

Deasemenea, investitia ar putea fi folosita si pentru zona de agrement (sesiuni de patinaj deschise publicului) sau ar putea gazdui diverse evenimente culturale.

Discutia pe acesta tema a fost purtata de Ciprian Sterpu – Presedintele Comisiei de Sport din cadrul Consiliului Local Sacele si Ionut Stroe – Ministrul Tineretului si Sportului.

Este a doua oară când sustin cauza municipiului nostru legată de posibilitatea ca unul dintre cele cinci patinoare acoperite prinse în master-planul de dezvoltare a infrastructurii sportive să fie construit la Săcele.

Mă bucur că domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului a înțeles că o mare parte a suporterilor hocheiului brașovean, jucători și oameni din staff-ul administrativ sunt săceleni sau au legături cu Săcelele.

Avem astfel, un bazin solid de iubitori și practicanți ai acestui sport, iar patinoarul acoperit s-ar potrivi perfect la noi.

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Sacele

Ministrul Ionut Stroe a declarat că investiţiile în infrastructura sportivă se vor ridica la suma de 13,5 miliarde de lei în perioada 2021-2027.

Este vorba despre construirea a 12 complexuri sportive cu o capacitate cuprinsă între 3.000 şi 30.000 locuri, a 8 bazine olimpice, a 5 săli polivalente cu o capacitate între 5.000 şi 16.000 de locuri, a 5 patinoare artificiale pentru competiţii, a 250 de săli de sport şi a 400 de baze sportive.

Se redeschid sălile de sport de pe raza Municipiului Săcele

(VIDEO) Ciprian Sterpu, candidatul PNL Săcele, a vorbit despre viitorul Spitalului Municipal Săcele (P)*

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia