Home / Actual / (VIDEO) Ciprian Sterpu, candidatul PNL Săcele, a vorbit despre viitorul Spitalului Municipal Săcele (P)*

(VIDEO) Ciprian Sterpu, candidatul PNL Săcele, a vorbit despre viitorul Spitalului Municipal Săcele (P)*

În primul rând vreau să fac o precizare – în general, pentru că întreg consiliul local și întreaga comunitate au stat în spatele redeschiderii spitalului și a efortului administrativ pe care l-am făcut cu toții din banii săcelenilor.

Vreau să vă spun că managementul spitalului face din punctul meu de vedere o treabă foarte bună și ar trebui să fim foarte fericiți că avem oameni care vizează dezvoltarea serviciilor medicale de la Spitalul Municipal Săcele.

Fără o susținere guvernamentală puternică, fără accesarea de fonduri europene pentru spital, nu vom putea să îndeplinim aceste doleanțe ale managementului care dorește chiar să dezvolte un nou corp de clădire pentru Spitalul Municipal de la Săcele, iar serviciile medicale de acolo să se ridice la un nivel şi mai bun.

Cred că dacă vom putea să mergem pe o linie comună astfel încât proiectele lor să fie susținute de către administrație, la nivel național și la nivel european prin accesarea de fonduri de la Guvern dar și de fonduri europene, toți săcelenii vor fi în continuare mult mai mulțumiți sau foarte mulțumiți.

Fac precizarea că indiferent de ce se va întâmpla din punct de vedere politic după aceste alegeri, Spitalul Municipal Săcele va rămâne o piatră de temelie a sănătăți din municipiul nostru.

Iată că într-un termen foarte rapid cadrele medicale si managementul spitalului au reușit să reașeze Săcelele pe harta medicală din România, iar noi ce putem face în continuare e să-i susținem în ambițiile administrative și profesionale.

Cred că ăsta este scopul unui primar și al unei administrații, să țină aproape de cei care vor să ducă acest oraș înainte.

Termin prin a preciza că mai trebuie să lucrăm un pic pe zona de modificare cadru legislativ astfel încât și asociațiile care activează în domeniul sănătății sau în cel civic sau cel social și educațional să poată accesa fonduri nerambursabile de la primăria municipiul Săcele așa cum au putut face cei din sport, cultură și culte.

Trebuie să bugetăm aceste activități astfel încât să avem campanii de informare, dar și campanii medicale pe care să le organizăm în colaborare cu spitalul.

Cred că împreună, cu o energie pozitivă și cu gânduri bune putem avea un mandat administrativ foarte bun din 2020 încolo”

Mai multe informații despre Proiectul pentru Săcele al candidatului PNL pentru demnitatea de Primar al Municipiului Săcele puteți obține accesând www.cipriansterpu.ro 
*Material promovare online comandat de PNL filiala Brasov, cod unic de identificare AEP: 21200012

Propunerile PNL pentru cartierele Electroprecizia, Ștefan cel Mare și Movilei (P)*

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia