Home / Actual / Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a VII-a)

Caracatița roșie de la Săcele 2016-2020: Firmele (partea a VII-a)

Caucazul Mare Comal SRL, ”Zeii lucrărilor publice la Săcele”

Firma săceleană menționată mai sus este un caz simptomatic de super-competență locală. 

Dincolo de faptul că este controlată de apropiati ai pesedistului Popa, având chiar și candidat din familie pe lista PSD pentru consiliul local … ei bine, compania cu pricina este capabilă să facă DE TOATE!

Taie copaci, ingrijeste spatii verzi, zideste, tencuieste, reabiliteaza termic, monteaza garduri, repara piete agroalimentare, face lucrari la scolile din Sacele, la spitalul din Sacele, la primaria din Sacele … toate acestea cu un numar redus de angajati ceea ce ridica semne de intrebare asupra posibilitatii subcontractarilor acestor lucrari.

În plină pandemie, Virgil Popa taie banii de la culte, sport și cultură … Nu și cei pentru Caucazul Mare Comal SRL

Pentru pesediștii săceleni, pandemia de COVID-19 pare să fi fost o binecuvântare. S-a trecut la tăierea de fonduri și resurse din categorii considerate neimportante precum sportul, cultura sau chiar cultele, însă firmele de casă au prosperat în continuare.

Caucazul Mare Comal SRL nu a făcut excepție de la această regulă. 

în aprilie 2020, în plină stare de urgența, această companie a primit de la buget suma de 140.000 lei pentru servicii de reparații mobilier urban și locuri de joacă aferente parcurilor de pe raza municipiul Sacele.

Mai devreme, in luna martie a acestui an, tot această firmă a câstigat și contractul de servicii de cosit iarbă și buruieni și servicii de tundere gard viu pe spațiile publice de pe raza Municipiului Săcele. Valoarea acestuia a fost de aproximativ 160.000 lei.

Din 2 focuri, aproximativ 300.000 lei, cât suma tăiată de la cultură și sport!

Dar povestea nu se oprește aici, pentru că această companie a lucrat și pentru Liceul Tehnologic Victor Jinga, Liceul Teoretic Zajzoni Rab Istvan, Scoala Gimnaziala Nr 5 sau Gradinita cu program normal Nr 4. (foto mai jos)

Majoritatea acestor contracte ce însumeaza peste 470.000 lei (fără TVA) au fost atribuite în plină pandemie!

Încă un partid anunță că îl susține pe candidatul PNL, Ciprian Sterpu

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia